Video Converter Ultimate Recenze

Hodnocení a recenze

2020.01.12

Opravdu výkonný software

Od Martina

Opravdu miluji váš produkt, má výkonnou funkci, která mi pomáhá zakrýt moje DVD a 4k MKV video na MP4, a rychlost je tak vysoká. Miluji to.

2019.11.25

SKVĚLÝ SOFTWARE

Peckem

4Videosoft Video Converter Ultimate skvěle pracuje na převodu mezi různými formáty videa a zvuku na mém notebooku. Takový skvělý software se mi líbí.

2019.06.18

Skvělé služby zákazníkům

Lee

Děkujeme za naslouchání vašim zákazníkům a poskytování aktualizací, které zlepšují výkon softwaru a potěšení z prohlížení.

2014.7.18

Líbí se mi tento univerzální video konvertor.

Grace

To mi umožňuje vybrat si mnoho výstupních video formátů a zařízení, takže si mohu snadno vychutnat videa na mém iPhone.

2014.5.19

Různé výstupní video formáty!

Kevin

Nejprve se snažím převést soubory MXF na MP4, abych mohl přehrávat videa MXF na svém iPhone. To mi poskytuje více překvapení, když zjistím, že podporuje více výstupních video formátů, jako je MOV, M4V, WMV, ProRes Proxy a dokonce i HD video formáty.

2013.10.5

Snadné použití

Daisy

Najdu Video Converter je velmi snadno nainstalovat a používat. Líbí se mi tento jednoduchý, ale výkonný software. Počáteční rozhraní, velmi rychlá konverze a stabilita softwaru mě velmi uspokojí.

2013.10.12

Úžasný program!

Joan

Můžu převést mezi mnoha druhy video formátů, jak jsem potřeboval. Je to velmi užitečný software

2012.5.30

Stojí za nákup!

Od Glendona

Používal jsem tento video konvertor po dobu dvou týdnů. Je to pro mě velmi užitečné. Cena je velmi rozumná a výkon video konvertoru je velmi uspokojivý. Celkově vzato, stojí za to koupit!

Napsat recenzi