Video Converter Ultimate Anmeldelser

Bedømmelser og anmeldelser

4.8 ANMELDELSERTilføj din anmeldelse
2020.01.12

Virkelig kraftfuld software

Af Martin

Jeg elsker virkelig dit produkt, det har en kraftfuld funktion til at hjælpe mig med at konvertere min DVD og 4k MKV-video til MP4, og hastigheden er så hurtig. Elsker det.

2019.11.25

STOR SOFTWARE

Af Peck

4Videosoft Video Converter Ultimate fungerer godt til at konvertere mellem forskellige video- og lydformater på min bærbare computer. Sådan fantastisk software kan jeg godt lide.

2019.06.18

Store kundeservice

Af Lee

Tak for at have hørt på dine kunder og leveret opdateringer, der forbedrer softwareydelsen såvel som vores seerglede.

2014.7.18

Jeg kan godt lide denne alsidige video konverter.

Af Grace

Det giver mig mulighed for at vælge mange output-videoformater og enheder, så jeg kan nemt nyde videoerne på min iPhone.

2014.5.19

Forskellige output videoformater!

Af kevin

For det første forsøger jeg bare at konvertere MXF-filer til MP4, så jeg kan afspille MXF-videoer på min iPhone. Det giver mig mere overraskelse, når jeg finder det understøtter flere output videoformater som MOV, M4V, WMV, ProRes Proxy og endda HD Video formater.

2013.10.5

Brugervenlighed

Ved Daisy

Jeg finder Video Converter er meget nem at installere og bruge. Jeg kan lide denne enkle, men kraftfulde software. Den indledende grænseflade, den ultra-hurtige konverteringshastighed og stabiliteten af ​​softwaren gør mig meget tilfreds med det.

2013.10.12

Fantastisk program!

Af Joan

Jeg kan konvertere mellem mange slags videoformater, som jeg havde brug for. Det er meget nyttigt software

2012.5.30

Værd at købe!

Af Glendon

Jeg har brugt denne video konverter i to uger. Det er meget nyttigt for mig. Prisen er meget rimelig, og video konverterens ydeevne er meget tilfredsstillende. Alt i alt er det værd at købe!

Skrive en anmeldelse