Sådan låses noter på iPhone

Notes-appen på din iPhone kan opbevare dine personlige oplysninger, såsom kreditkortoplysninger, bankoplysninger, økonomiske oplysninger, medicinske oplysninger, login på webstedet eller andre personlige data. Mere bekvemt kan du tilføje en lås til dine noter med adgangskode til at holde dine personlige data private og sikre.

Hvis du har en iPhone, der understøtter Touch ID, kan du bruge dit fingeraftryk til at åbne dine låste noter. Du kan også bruge Face ID på understøttede enheder. I dette indlæg viser vi dig, hvordan du låser noter på din iPhone. Desuden findes der måder til at åbne en låst note, fjerne adgangskoden til noter og ændre eller nulstille adgangskoden til noter. Læs videre for at få detaljerne.

Del 1. Sådan opretter du en adgangskode til Notes-app under Indstillinger

Før du låser dine noter, kan du tilføje en låsekodeord, som du kan bruge den til at låse Notes-appen i Indstillinger. Du kan følge nedenstående trin for at oprette en adgangskode til din Notes-app.

1. Gå til Indstillinger > Noter.

2. Tap Adgangskode. Hvis du har flere konti, skal du trykke på den konto, du vil oprette en adgangskode til, før du opsætter adgangskoden.

3. Indtast en adgangskode, og sørg derefter for at give dig selv en adgangskode tip. Hvis din enhed understøtter det, skal du aktivere Touch ID eller Face ID.

4. Tryk på Udført.

Lås noter

Del 2. Sådan låses en bestemt note på iPhone / iPad i Notes-appen

Med Notes-appen kan du også låse en enkelt note, som du ønsker at holde privat fra alle andre, der muligvis bruger din iPhone eller iPad.

1. Åbn en note, du vil låse.

2. Tryk på Del valgmulighed øverst til højre, og tryk så på Lås Bemærkning fra pop op-sektionen.

3. Indtast en adgangskode, og sørg derefter for at give dig selv en adgangskode tip. Hvis din enhed understøtter det, skal du aktivere Touch ID eller Face ID.

4. Tap Udført.

Lås noter med berørings-ID

Når du har låst en note, er den automatisk beskyttet med din adgangskode på alle dine enheder. Hvis du vil bruge Touch ID eller Face ID til at låse noter på dine andre enheder, skal du indtaste din adgangskode og derefter tænde Touch ID eller Face ID på den enhed, du bruger.

Del 3. Sådan låses en låst note op

Når du skal åbne den låste note, skal adgangskoden, Touch ID eller Face ID kræves for at låse noten op. Sådan gør du.

1. Åbent Noter app på dine iOS-enheder.

2. Find og tap på den låste note.

3. Tap Specifikation Bemærk.

4. Brug Touch ID eller Face ID, eller indtast din adgangskode.

Åbn låste noter

Del 4. Sådan fjerner du adgangskoden til noter

Nogle gange er det ikke praktisk for dig at kontrollere en låst note på iPhone eller iPad. Men det er tilgængeligt at let slette adgangskoden til lås. For at fjerne en lås fra den låste note, kan du kontrollere trinnene herunder.

1. Gå til Noter app på din iPhone eller iPad.

2. Find og tap på den låste note.

3. Indtast din adgangskode, brug Touch ID eller Face ID.

4. Tryk på Del ikonet i øverste højre hjørne af skærmen.

5. Vælg Fjern lås mulighed for at fjerne låsen.

Fjern iPhone-noter

Del 5. Sådan ændres adgangskode til låste noter

Hvis du ikke vil bruge den aktuelle Notes-adgangskode, kan du ændre den med det samme fra iPhone-indstillingerne.

1. Åbn Indstillinger ca.

2. Tap Noter.

3. Vælg Adgangskode > Skift adgangskode.

4. Indtast gammelt kodeord og nyt kodeord. Bekræft derefter nyt kodeord.

5. Tilføj hint, hvis du vil.

6. Tap Udført.

Skift iPhone-noter

Del 6. Sådan nulstilles adgangskode til noter

Hvis du har glemt Notes-adgangskoden på iPhone, kan du følge nedenstående trin for at nulstille din note-adgangskode.

1. Åbn Indstillinger ca.

2. Find og tap Noter.

3. Tryk på Nulstil adgangskode valgmulighed.

4. Indtast din Apple ID-adgangskode i pop op-vinduet.

5. Tap Nulstil adgangskode igen for at bekræfte operationen, som du vil nulstille adgangskoden.

6. Opret til sidst en ny adgangskode til noter.

Nulstil iPhone Notes-adgangskode

Dette indlæg viser hovedsageligt måderne til at låse noter på din iPhone. Desuden introducerer vi også metoderne til at åbne låste noter og ændre / fjerne notelåsen adgangskode. Hvis du finder ud af, at dine vigtige noter er mistet eller slettet, iOS Data Recovery hjælper dig med at finde forsvindede noter på iPhone på en problemfri måde.

WindowsGratis downloadMacGratis download

Luk-knap