Twee-factor-authenticatie voor uw Apple-account in- en uitschakelen

Kun je je voorstellen dat je Apple ID is ingelogd op andere apparaten door anderen die je niet kent?

Wauw, het klinkt vreselijk.

Ja. Maar geen zorgen, authenticatie in twee stappen kan u helpen deze kwetsbaarheid te voorkomen.

Wat is Apple tweefactorauthenticatie?

Hoe kunt u het gebruiken om het inloggen van uw Apple-account op nieuwe apparaten te beveiligen?

Lees verder en krijg toegang tot alle details die u moet weten om uw account te beschermen.

Deel 1. Wat is twee-factor-authenticatie van Apple?

Twee-factor-authenticatie is een extra beveiligingslaag van uw Apple ID, die ervoor kan zorgen dat u de enige persoon bent die toegang heeft tot uw account, zelfs als anderen uw wachtwoord kennen.

Als je je voor het eerst wilt aanmelden bij een nieuw apparaat met je Apple-account, moet je zowel je Apple-wachtwoord als de zescijferige verificatiecode opgeven. De verificatie wordt automatisch naar uw vertrouwde apparaten gestuurd. Alleen door de code in te voeren, kunt u met succes inloggen op het Apple-account op het nieuwe apparaat.

Een vertrouwd apparaat kan een iPhone, iPad of iPod touch zijn met iOS 9 en hoger, of Mac met OS X El Capitan en hoger waarop u zich al hebt aangemeld met tweefactorauthenticatie.

Het vertrouwde apparaat kan worden gebruikt om uw identiteit te verifiëren door een verificatiecode van Apple te tonen.

Anders dan tweestapsverificatie, is tweefactorauthenticatie een nieuwere beveiligingsmethode, die beschikbaar is voor gebruikers die geen Apple-apparaten hebben, hun apparaten niet kunnen updaten of niet in aanmerking komen voor tweefactorauthenticatie. Bovendien werkt de tweestapsverificatie afzonderlijk voor gebruikers die al zijn ingeschreven.

Deel 2. Hoe twee-factorenauthenticatie inschakelen?

Tweeledige verificatie is standaard niet ingeschakeld en u moet instellingen opgeven om deze te gebruiken. Om het te gebruiken, moet u een vertrouwd nummer opgeven om de verificatiecode per sms of telefoontje te ontvangen.

Schakel authenticatie in twee stappen in op iPhone / iPad / iPod

Volg de onderstaande stappen om tweefactorauthenticatie in te schakelen.

Stap 1 Schakel tweefactorauthenticatie in

iOS-gebruikers met iOS 10.3 of hoger

Ga naar Instellingen, raken [Jouw naam] en vind Wachtwoord & Beveiliging. Schakel vervolgens in Two-Factor Authentication, kraan voortzetten.

iOS-gebruikers met iOS 10.2 of eerder:

Ga naar Instellingen, raken iCloud, tik op je Apple ID en selecteer Wachtwoord & Beveiliging. Schakel vervolgens in Two-Factor Authenticationen tik op voortzetten.

Schakel authenticatie in twee stappen in

Stap 2 Voer een vertrouwd telefoonnummer in

Voer uw telefoonnummer in dat u gebruikt om de verificatiecode te ontvangen. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de codes per sms of telefoontje te ontvangen. Raken Volgende, dan stuurt Apple een verificatiecode naar het telefoonnummer dat je hebt toegevoegd. Voer de verificatiecode in om verificatie met twee factoren te verifiëren en in te schakelen.

Voer een vertrouwd telefoonnummer in

Schakel authenticatie in twee stappen in op Mac

Twee-authenticatie kan worden ingeschakeld op een Mac-computer.

Gebruikers die werken in macOS Catalina en hoger:

Kies Apple Klik in het menu System Preferences, dan klikken Apple ID. Klikken Wachtwoord & Beveiliging onder uw naam. Dan klikken Schakel authenticatie met twee factoren in.

Gebruikers die worden uitgevoerd in macOS Mojave of eerder:

Kies Apple menu, selecteert System Preferences, dan klikken iCloudEn Select Account Details. Klikken Security te selecteren Schakel authenticatie met twee factoren in.

Schakel authenticatie in twee stappen in op Mac

Opmerking: Apple ID gemaakt in iOS 10.3 of macOS 10.12.4 en hoger is standaard beveiligd met tweefactorauthenticatie. Als u geen tweefactorauthenticatie nodig heeft, zet u het gewoon uit bij het volgende deel.

Deel 3. Hoe twee-factorenauthenticatie uitschakelen?

Hoewel veel gebruikers profiteren van tweefactorauthenticatie, kunnen gebruikers zoals u het lastig vinden wanneer u software van derden gebruikt, zoals iOS Toolkit om verwijderde gegevens zoals foto's, berichten, contacten, enz. te herstellen door in te loggen bij iCloud met Apple ID, omdat het u zal informeren om tweefactorauthenticatie uit te schakelen.

Wil je van de problemen afkomen? Schakel nu gewoon tweefactorauthenticatie uit.

Stap 1 Ga naar https://appleid.apple.com/, log in met je Apple-account met de Apple ID en het wachtwoord. Vergeet niet de verificatiecode voor tweefactorauthenticatie in te voeren.

Log in op Apple ID

Stap 2 Klik omgeving scrol in het LaunchPad naar beneden om te zoeken Security sectie en klik Edit in de kolom.

Beveiliging Bewerken

Stap 3 Navigeer door de Two-Factor Authentication sectie en klik op de link van Two-Factor Authentication uitschakelen aan de onderkant.

Schakel authenticatie met twee factoren uit

Stap 4 Selecteer uw beveiligingsvragen en antwoorden en klik op voortzetten. Daarna zult u met succes twee-factor-authenticatie voor Apple ID uitschakelen.

Beveiligingsvragen

Daarna kunt u de software voor iPhone-gegevensherstel gebruiken om de verwijderde gegevens eenvoudig op te halen.

Dakramen en raamkozijnenGratis downloadMacGratis download

Conclusie

Tweefactorauthenticatie is de veilige manier om u te helpen uw Apple-account op meer apparaten te gebruiken om toegang te krijgen tot iCloud-gegevens. Dit bericht deelt alle informatie over tweefactorauthenticatie. U kunt ervoor kiezen om het in of uit te schakelen om uw Apple-account te beschermen.

Sluiten knop