Hoe notities op iPhone te vergrendelen

De Notes-app op uw iPhone kan uw persoonlijke gegevens bewaren, zoals creditcardgegevens, bankgegevens, financiële gegevens, medische informatie, inloggen op de website of andere persoonlijke gegevens. Handiger is dat u een slot aan uw aantekeningen met wachtwoord kunt toevoegen om uw persoonlijke gegevens privé en veilig te houden.

Als je een iPhone hebt die Touch ID ondersteunt, kun je je vingerafdruk gebruiken om je vergrendelde notities te openen. Je kunt Face ID ook gebruiken op ondersteunde apparaten. In dit bericht laten we u zien hoe u aantekeningen op uw iPhone kunt vergrendelen. Daarnaast zijn er ook manieren om een ​​vergrendelde notitie te openen, het wachtwoord voor notities te verwijderen en het wachtwoord van notities te wijzigen of opnieuw in te stellen. Lees verder om de details te krijgen.

Deel 1. Hoe maak je een wachtwoord voor de Notes-app in Instellingen

Voordat u uw aantekeningen vergrendelt, kunt u een vergrendelingswachtwoord toevoegen dat u kunt gebruiken om de Notes-app te vergrendelen in Instellingen. U kunt de onderstaande stappen volgen om een ​​wachtwoord voor uw Notes-app te maken.

1. Ga naar Instellingen > Opmerkingen.

2. Kraan Wachtwoord. Als je meerdere accounts hebt, tik je op het account waarvoor je een wachtwoord wilt maken voordat je het wachtwoord instelt.

3. Voer een wachtwoord in en geef uzelf een wachtwoordhint. Als uw apparaat dit ondersteunt, schakelt u Touch ID of Face ID in.

4. Tik op Gereed.

Notities vergrendelen

Deel 2. Hoe een specifieke notitie op iPhone / iPad te vergrendelen in de Notes-app

Met de Notes-app kunt u ook elke afzonderlijke notitie vergrendelen die u privé wilt houden voor iedereen die uw iPhone of iPad zou kunnen gebruiken.

1. Open een notitie die u wilt vergrendelen.

2. Druk op Delen optie in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Notitie vergrendelen uit de pop-up sectie.

3. Voer een wachtwoord in en geef uzelf een wachtwoordhint. Als uw apparaat dit ondersteunt, schakelt u Touch ID of Face ID in.

4. Kraan Klaar .

Vergrendel notities met Touch ID

Nadat u een notitie hebt vergrendeld, wordt deze automatisch op al uw apparaten beveiligd met uw wachtwoord. Als je Touch ID of Face ID wilt gebruiken om notities op je andere apparaten te ontgrendelen, moet je je wachtwoord invoeren en vervolgens Touch ID of Face ID inschakelen op het apparaat dat je gebruikt.

Deel 3. Hoe een vergrendelde notitie te ontgrendelen

Wanneer u de vergrendelde notitie moet openen, is het wachtwoord, Touch ID of Face ID vereist om de notitie te ontgrendelen. Hier is hoe het te doen.

1. Open Opmerkingen app op uw iOS-apparaten.

2. Zoek en tik op de vergrendelde notitie.

3. Kraan Bekijk Notes.

4. Gebruik Touch ID of Face ID of voer uw wachtwoord in.

Open vergrendelde notities

Deel 4. Hoe het wachtwoord van notities te verwijderen

Soms is het niet handig om een ​​vergrendelde notitie op iPhone of iPad te controleren. Maar het is beschikbaar om het slotwachtwoord gemakkelijk te verwijderen. Voor het verwijderen van een slot van de vergrendelde notitie, kunt u de onderstaande stappen controleren.

1. Ga naar Opmerkingen app op uw iPhone of iPad.

2. Zoek en tik op de vergrendelde notitie.

3. Voer uw wachtwoord in, gebruik Touch ID of Face ID.

4. Druk op Delen pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

5. Kiezen Verwijder Lock optie om het slot te verwijderen.

Verwijder iPhone-notities

Deel 5. Wachtwoord wijzigen voor vergrendelde notities

Als u het huidige Notes-wachtwoord niet wilt gebruiken, kunt u dit meteen wijzigen via de iPhone-instellingen.

1. Open de Instellingen app.

2. Kraan Opmerkingen.

3. kiezen Wachtwoord > Wachtwoord wijzigen.

4. Voer het oude wachtwoord en het nieuwe wachtwoord in. Controleer vervolgens Nieuw wachtwoord.

5. Voeg een hint toe als je dat wilt.

6. Kraan Klaar .

Wijzig iPhone-notities

Deel 6. Hoe u het wachtwoord voor notities kunt resetten

Als u het Notes-wachtwoord op de iPhone bent vergeten, volgt u de onderstaande stappen om uw notitie-wachtwoord opnieuw in te stellen.

1. Open de Instellingen app.

2. Zoek en tik op Opmerkingen.

3. Druk op Reset Password optie.

4. Voer uw Apple ID-wachtwoord in het pop-upvenster in.

5. Kraan Reset Password nogmaals om de bewerking te bevestigen dat u het wachtwoord opnieuw wilt instellen.

6. Maak uiteindelijk een nieuw wachtwoord voor notities.

Reset iPhone Notes-wachtwoord

Dit bericht toont voornamelijk de manieren om notities op je iPhone te vergrendelen. Daarnaast introduceren we ook de methoden om vergrendelde notities te openen en het vergrendelingswachtwoord voor notities te wijzigen / verwijderen. Als je merkt dat je belangrijke notities verloren of verwijderd zijn, iOS Data Recovery helpt u op een probleemloze manier verdwenen notities op de iPhone te vinden.

Dakramen en raamkozijnenGratis downloadMacGratis download

Sluiten knop