Slik låser du notater på iPhone

Notes-appen på din iPhone kan lagre din personlige informasjon, som kredittkortinformasjon, bankinformasjon, økonomiske detaljer, medisinsk informasjon, innlogging på nettstedet eller andre personlige data. Mer praktisk kan du legge til en lås i notatene dine med passord for å holde dine personlige data private og trygge.

Hvis du har en iPhone som støtter Touch ID, kan du bruke fingeravtrykket ditt til å åpne låste notater. Du kan også bruke Face ID på støttede enheter. I dette innlegget skal vi vise deg hvordan du låser notater på din iPhone. Dessuten finnes det også måter å åpne et låst notat, fjerne passordet for notater og endre eller tilbakestille passordet til notater. Les videre for å få detaljene.

Del 1. Hvordan lage et passord for Notes-app i Innstillinger

Før du låser notatene dine, kan du legge til et låsepassord som du kan bruke det til å låse Notes-appen i Innstillinger. Du kan følge trinnene nedenfor for å opprette et passord for Notes-appen din.

1. Gå til innstillinger > Merknader.

2. Tap Passord. Hvis du har flere kontoer, trykker du på kontoen du vil opprette et passord for før du setter opp passordet.

3. Skriv inn et passord, og sørg for å gi deg et passordhint. Hvis enheten din støtter den, aktiverer du Touch ID eller Face ID.

4. Trykk på Ferdig.

Lås notater

Del 2. Slik låser du en spesifikk merknad på iPhone / iPad i Notes-appen

Med Notes-appen kan du også låse et hvilket som helst enkelt notat du vil holde private fra alle andre som kan bruke din iPhone eller iPad.

1. Åpne et notat du vil låse.

2. Trykk på Del alternativet øverst til høyre hjørne, og trykk deretter på Lås merknad fra popup-delen.

3. Skriv inn et passord, og sørg for å gi deg et passordhint. Hvis enheten din støtter den, aktiverer du Touch ID eller Face ID.

4. Tap Ferdig.

Lås notater med berørings-ID

Etter at du har låst en lapp, er den beskyttet med passordet ditt på alle enhetene dine automatisk. Hvis du vil bruke Touch ID eller Face ID for å låse opp notater på de andre enhetene dine, må du oppgi passordet og deretter slå på Touch ID eller Face ID på enheten du bruker.

Del 3. Slik låser du opp en låst merknad

Når du trenger å åpne det låste notatet, kreves passordet, Touch ID eller Face ID for å låse opp lappen. Slik gjør du det.

1. Åpent Merknader app på iOS-enhetene dine.

2. Finn og trykk på den låste lappen.

3. Tap Se Notater.

4. Bruk Touch ID eller Face ID, eller skriv inn passordet ditt.

Åpne låste notater

Del 4. Slik fjerner du passord for notater

Noen ganger er det ikke praktisk for deg å sjekke et låst notat på iPhone eller iPad. Men det er tilgjengelig for å slette låsepassordet enkelt. For å fjerne en lås fra den låste lappen, kan du sjekke trinnene nedenfor.

1. Gå til Merknader app på iPhone eller iPad.

2. Finn og trykk på den låste lappen.

3. Skriv inn passordet ditt, bruk Touch ID eller Face ID.

4. Trykk på Del ikonet øverst til høyre på skjermen.

5. Velge Fjern lås alternativet for å fjerne låsen.

Fjern iPhone-notater

Del 5. Hvordan endre passord for låste notater

Hvis du ikke vil bruke det gjeldende Notes-passordet, kan du endre det med en gang fra iPhone-innstillingene.

1. Åpne innstillinger app.

2. Tap Merknader.

3. velg Passord > Endre passord.

4. Skriv inn gammelt passord og nytt passord. Deretter bekrefter du nytt passord.

5. Legg til hint hvis du vil.

6. Tap Ferdig.

Endre iPhone-notater

Del 6. Hvordan tilbakestille passord på notater

Hvis du har glemt Notes-passordet på iPhone, kan du følge trinnene nedenfor for å tilbakestille notatpassordet.

1. Åpne innstillinger app.

2. Finn og trykk på Merknader.

3. Trykk på Tilbakestill passord alternativet.

4. Skriv inn Apple ID-passordet ditt i popup-vinduet.

5. Tap Tilbakestill passord igjen for å bekrefte operasjonen som du vil tilbakestille passordet.

6. Til slutt lager du et nytt passord for notater.

Tilbakestill passord for iPhone-notater

Dette innlegget viser hovedsakelig måtene å låse notater på din iPhone. Dessuten introduserer vi også metodene for å åpne låste notater, og endre / fjerne notater låse passord. Hvis du oppdager at viktige notater mistet eller slettes, iOS Data Recovery vil hjelpe deg med å finne forsvunne notater på iPhone på en problemfri måte.

WindowsGratis nedlastingMacGratis nedlasting

Lukk Button